Cautare

2080 de rezultate pentru "afi cotroceni decshis" (2.58 secunde)
Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, o baie de multime la Upetrom, cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la infiintarea uzinei, invitandu-i pe muncitori, duminica, la Cotroceni, la Ziua portilor deschise.
Partidele parlamentare au prezentat la Cotroceni o serie de solutii pentru atenuarea efectului scumpirilor preturilor la energie si alimente, acestea mergand de la reabilitarea termica a locuintelor pana la majorarea salariului minim sau pactul pentru energie si hrana.
Cateva sute de proprietari in baza Legii 112 ai caselor nationalizate au participat joi in fata Palatului Cotroceni, la un miting organizat de PC si PSD Bucuresti.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat vineri ca nu va face parte din delegatia social-democrata care va merge la Cotroceni, pentru ca nu crede ca prezenta sa in aceasta delegatie i-ar face bine sefului statului, Traian Basescu.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu a discutat miercuri cu liderii UDMR Marko Bela si Laszlo Borbely si cu liberalul Bogdan Olteanu, inaintea plecarii acestora catre Palatul Cotroceni, pentru convorbiri cu seful statului.
Lideri ai PD-L s-au aflat, miercuri dimineata la Palatul Cotroceni pentru discutii cu presedintele Traian Basescu, pe tema configuratiei viitorului Cabinet. Potrivit Mediafax, la intalnirea de la Cotroceni au participat premierul desemnat Emil Boc, Adriean Videanu si Vasile Blaga.
Presedintele Traian Basescu (foto) si premierul Emil Boc au discutat, ieri seara, la Palatul Cotroceni, cu sefii serviciilor secrete pe tema situatiei din Republica Moldova.
Preda se afla pe un loc eligibil pe lista PD-L pentru europarlamentare, iar dupa alegeri va trebui sa renunte la postul de la Cotroceni.
Deci, nu este adevarata stirea privind numirea mea in functia de consilier la Cotroceni! ... Daca vrea cineva postul de la Cotroceni si vrea vreo recomandare, pot s-o scriu chiar eu.
Crin Antonescu, Traian Basescu, Mircea Geoana si Sorin Oprescu au fost surprinsi in momentul lansarii in cursa pentru Cotroceni. Gigi Becali a aranjat microfoanele jurnalistilor prezenti la lansare, si mai mult, si-a mutat mesele prin palat, ca sa aiba un pupitru ca la Cotroceni.
tipa isteric la ONG-urile care s-au incumetat sa arate spre lege in cazul abuzurilor neconstitutionale ale sefului de la Cotroceni; ... tot felul de neispraviti sunt facuti ambasadori si, apoi, ministri, doar pentru meritul de a fi injurat sistematic pe toti adversarii politici ai tatucului de la Cotroceni;
De aceea l-am urmat la Cotroceni". La Cotroceni: ... In acest context, Basescu afirmat ca, in momentul telefonului lui Botos, in biroul lui de la Cotroceni era si un consilier de stat, pe care l-a trimis dupa Constitutie si Codul Penal.
I-a vazut chiar el cu ochii lui la dezbaterea finala din campania electorala, iar apoi la Palatul Cotroceni. ... Geoana spune ca a vazut personal un asemenea specialist la dezbaterea finala cu Basescu, dinaintea turului 2, iar ulterior la Cotroceni.
Reprezentantii PSD si PC au iesit, luni, de la consultarile initiate de presedintele Traian Basescu pe tema revizuirii Constitutiei, la Cotroceni, la cateva minute de la inceputul intalnirii, fiind nemultumiti ca a fost invitat si grupul parlamentar al independentilor, la fel ca si delegatia PNL.
Vasazica, celor cinci grupuri ultramajoritare in Parlament le-a pretins o formalitate juridica, in timp ce electronilor liberi, iesiti de pe orbitele altor partide, le-a dat drept de functionare, i-a legitimat si i-a binecuvantat, punandu-i in fruntea bucatelor, si la Cotroceni, si la Palatul Victoria.
Consultarile de ieri de la Cotroceni dintre seful statului si delegatiile PSD, PNL si PC au demarat intr-o nota ironica."Nu avem cafea, domnule presedinte.
Administratia Prezidentiala achizitioneaza registrul superior aurit al catapetesmei pentru Biserica Cotroceni, contra sumei de 184.873 de lei, potrivit SEAP.
Boc, in razboi aprig cu Palatul Cotroceni", pe care il puteti citi in continuare. ... Tragedia inundatiilor a ingropat mediatic, in ultima vreme, un conflict tot mai fatis nu intre putere si opozitie, nu intre Basescu si tripleta BVB, ci atentie!, intre Cotroceni si premier.
Voiculescu se "testeaza" pentru Cotroceni, ACD sufla-n ceafa PSD'. ... Mai precis, sondajul masoara, intre altele, intentiile de vot pentru o serie de prezumtivi candidati la Cotroceni, cei testati fiind presedinti ai celor mai cunoscute partide autohtone sau potentiali viitori presedinti, cazul lui Baconschi sau al lui Kelemen Hunor.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a refuzat sa comenteze declaratiile presedintelui Romaniei despre formarea USL, motivand ca da replici oamenilor politici, iar "postacul de la Cotroceni" nu mai intra la aceasta categorie, informeaza Mediafax. ... "Postacul de la Cotroceni nu mai intra in aceasta categorie.
google-analytics.com